Παρουσίαση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ 'Α&Δ" ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ. ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΔΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ.

Εταιρική Στρατηγική & Στόχοι

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΤ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ. Η ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ Η 'Α & Δ' ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 'VALUE FOR MONEY'.

Όραμα και αρχές

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ' ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ.